10 May 2013

Ivır Zıvır eşya satan siteler 2

Dealextreme.com'dan burada bahsetmiştik.Bundan benzer başka siteler de var.Sistem aynı,ürünler gemi ile geliyor kargo ücreti ödemiyorsunuz,güvenli ve ucuz.Buralarda bulamadığınız cep telefonu,tablet ve bilgisayar aksesuarları gibi ürünleri ucuza bulabilirsiniz.







1- http://www.dealextreme.com : Aradığınız hemen her türlü şeyi bulabilirsiniz. Fiyatlar genellikle müşterilerce çok uygun bulunuyor. Kargo ücreti yok. Gönderilerin ülkemize ulaşması yaklaşık 2 haftayı buluyor. Site en popüler Çin alışveriş sitesi.



2- http://www.tradetang.com : Her çeşit ürünün satıldığı bu sitede bazı ürünler perakende bazıları ise ancak toptan satılabiliyor. Fiyatlar makul. Gönderiler hızlı.



3- China Dropshipping - Free Shipping China Gadgets from Online Electronics Store: Elektronik ağırlıklı ürünlerin bulunduğu bir site. EMS kargo seçeneği seçilirse Türkiye'ye de siparişinizi gönderiyor. Kullanıcı yorumları, ürün incelemeleri alışverişlerinizi kolaylaştırıyor.



4- Electronic Gadgets, Home Gifts & Unusual Novelty Gifts - BestOfferBuy : Site karmaşık değil. Çok sayıda ürün var. Kargo ücreti alınmıyor. Ülkemize teslimat süresi ortalama 12 iş gününü bulabiliyor.



5-China Wholesale - Wholesale Electronics - Dropship From China : Elektronik ürünlerin genellikle toptan satıldığı bir site. Fiyatlar haliyle uygun.



6-Manufacturers, Suppliers, Exporters & Importers from the world's largest online B2B marketplace-Alibaba.com: Toptan her çeşit ürünü bulabileceğiniz bir site. Ancak perakende ürünlerin de satıldığı Aliexpress.com - Online Shopping for Electronics, Fashion, Home & Garden, Toys & Sports, Automobiles from China. adlı yan sitesi de var.

1 yorum:

Yorum yapmak için kaydolmanıza gerek yok.Çekinmeyin,buyrun lütfen